Φωτοβολταϊκά συστήματα

Tεχνογνωσία και εμπειρία 15ετών

Η Zeus Helios Electricity Company σχεδιάζει και προσφέρει turn key solutions από 1 kW έως 100 MW συστήματα φωτοβολταϊκών για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Διαθέτοντας εκτεταμένη τεχνογνωσία και 15ετή εμπειρία των στελεχών της μπορεί με επιτυχία να διαχειριστεί τις απαιτητικές συνθήκες της αγοράς λόγω του αυξημένου επενδυτικού ενδιαφέροντος και του περιορισμένου ηλεκτρικού χώρου. Λύσεις εξειδικευμένες για τις ανάγκες κάθε έργου προσφέρονται ώστε με επιτυχία να φθάσει στην ολοκλήρωση του.

Η γραμμή προϊόντων που προσφέρει η εταιρία είναι σε μεγάλο βαθμό δικές της εισαγωγές, λόγω της συγκέντρωσης της παγκόσμιας παραγωγής στην Κίνα, προσπαθώντας να επιτύχει μείωση του κόστους για τους πελάτες της καθώς και την εξασφάλιση της ποιότητας που θα πρέπει τα προϊόντα να παρέχουν. Όλες οι σύγχρονες τεχνολογίες και η μεγαλύτερη μετατροπή της ηλιακής σε ηλεκτρική ενέργεια επιδιώκονται με πλαίσια Ν type TOPCON, Heterojunction, καθώς και μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων. Προσφέρει διαφορετικά προϊόντα για οικιακά έργα, για εμπορικά και βιομηχανικά καθώς και για μεγάλα έργα (utility scale).

Η εταιρία προσφέρει υπηρεσίες EPC για την κατασκευή κάθε είδους έργου με ανταγωνιστικούς όρους και πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του πελάτη. Κατασκευάζει επίσης έργα δικιά της ιδιοκτησίας όντας η ίδια πεπεισμένη για την κερδοφορία της τεχνολογίας των φωτοβολταϊκών. Προσφέρει λύσεις χρηματοδότησης έως την κατασκευή του έργου σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες.

Αγροφωτοβολταϊκά

Ηλιοθερμικά Συγκεντρωτικά Συστήματα

Ηλιακά συστήματα παραγωγής θερμότητας/ψύξης

Ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία;

Επικοινωνήστε μαζί μας.